Dierenpension D'n Diesdonk

Hét logeeradres voor al uw katten

De geschiedenis

Na verschillende tientallen jaren werkzaam geweest te zijn als dierenartsassistente was het de wens van Hannie Hendriks om meer verdieping aan het verzorgen van dieren te geven. In mei 1995 zijn Hannie met haar toenmalige partner naar Ommel- Asten verhuisd met het idee een dierenpension te beginnen. 4 oktober 1999 openden zij de deuren van het pension. In september 2017 zijn we naar Budel-Dorplein verhuisd waar we een prachtig speelpaleis voor de katten gebouwd hebben.

Steeds vaker zoeken verschillende dierenklinieken contact met ons voor de tijdelijke opvang van patiënthuisdieren.

De pensiongasten

In het pension is uitsluitend plaats voor katten. Er is een speciale ruimte voor patiëntjes .

Zo zijn katten met diabetes, nier- en blaasproblemen, epileptie en schildklierpatiënten van harte welkom in het pension. Deze patiënten kunnen apart van de reguliere pensiongasten rustig genieten van een veilige vakantie. Voor noodzakelijke diergeneeskundige hulp is Dierenkliniek Meemortel altijd beschikbaar


Het voer

Katten

Naast vlees (Gourmet of Felix) en vers gekookte vis krijgen de poezen het droogvoer van Royal Canin. Dit droogvoer is van uitstekende kwaliteit en er is een voersoort voor elk type (en leeftijd) kat in huis. Indien uw kat speciaal dieetvoer van de dierenarts gebruikt, willen we dat graag ruim tevoren weten.